Cautare

19141 de rezultate pentru "inundati baia mare 11 07 2010" (3.98 secunde)
Izolat cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp, cu probabilitate mai mare in nord-vest.
Banca Nationala a investit cea mai mare parte din rezerva valutara in titluri de stat in 2010, potrivit ultimului raport anual. Banca Nationala a Romaniei avea, la sfarsitul anului 2010, 66% din rezerva valutara in euro, 24% in dolari si 10% in alte valute.
In eventuala decizie politica care se va lua in privinta exploatarii de la Rosia Montana cat la suta va conta, pe de-o parte lobby-ul companiei care este foarte puternic si care a reusit sa convinga o mare parte a mass-media sa i se alature si cat la suta va conta vocea societatii civile care se opune?
Acu ca tatucul de la Cotroceni imi dadu un loc de joaca mai mare, chiar simt bataturile din talpa altfel.
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
Cu toate acestea, cota de impozitare a fost fixata la valoarea maxima, 1,5%, cea mai mare din tara (Oradea si Baia Mare au cel mai mare impozit de acest fel).
Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK Group implineste chiar zilele acestea 35 de ani de existenta, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara.
S-a observat, de asemenea, si o implicare mai mare in raport cu oferta culturala a orasului, in special a unor categorii de public a caror participare e mai putin probabila.
Noi, balonati de eterne complexe provinciale, facem din asta o mare isprava, motiv de talamba fuduleala, de parca nu stiu ce mare hatar ne-a facut sobolanimea aia ca a venit sa ne manance caltabosul.
In 2010, americanii si japonezii au cumparat carti digitale in valoare de peste un miliard de dolari.
De altfel, Romania a inregistrat in 2008 un deficit comercial in relatia cu China de 2,237 miliarde euro, de 23,3 ori mai mare decat in 2000, pe fondul majorarii importurilor de peste 12 ori, in timp ce exporturile au urcat cu mai putin de trei sferturi in acelasi interval, potrivit informatiilor Eurostat.
Campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!", organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova.
Ministrul agriculturii, Mihail Dumitru, a declarat ca pretul ridicat al graului din acest an a transformat "Primul siloz" intr-un program neatractiv, intrucat producatorii nu mai doresc sa depoziteze cerealele, ci sa le vanda la o valoare foarte mare.
El promitea ca turistii vor putea merge la mare cu automobilul, inca din vara lui 2011. ... El promitea ca turistii vor putea merge la mare cu automobilul, inca din vara lui 2011.
Datoriile SNLO insumau, la sfarsitul lui 2010, aproape 449 de milioane de lei. SNLO nu este insa cel mai mare perdant din cadrul Companiei Energetice Oltenia:
Totusi, ne asteptam chiar la o scadere mai mare, avand in vedere cat de sus erau preturile initiale", a afirmat Mihai Patrascu, director executiv Evomag.
Am avut ocazia sa ma intalnesc cu specialisti din zona autoritatilor dar si sa vizitez spitale ca Mayo Clinic sau sa discut cu seful celui mai mare trib din Nevada si sa aflu cum gestioneaza americanii sanatatea femeilor si de ce e important sa abordam problema diferit.
Cei care detin autoturisme cu capacitate cilindrica mare (2000 cm3 si peste) admit in mai mare masura ca incalca frecvent limita legala de viteza.
Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Tesalonic Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, sfant cunoscut si sub denumirea de "Izvoratorul de Mir", este o biserica ortodoxa din Tesalonic, Grecia. Biserica inchinata sfantului ocrotitor al orasului, dateaza inca din perioada in care Tesalonicul era cel de-al doilea mare oras din Imperiul Bizantin.
Domnule ministru Oprea, am aflat azi-dimineata pe cursa de avion Baia Mare - Bucuresti ca sambata nu v-au raspuns la apelul de seara 6 din cei 30 de parlamentari declarati independenti, adica o cincime din efectiv, faptul fiindu-mi confirmat de doi dintre acestia, ambii fosti deputati PSD de Maramures.
google-analytics.com